GORICA SE NIJE PREHLADILA VEĆ DVIJE GODINE, A ZA SVE JE KRIV JEDAN ZAČIN. ČAK JE I ČIR NESTAO!




Gorica ima iskustva u gajenju cvijeća

Gorica ne krije svoju formulu za zdrav život. Ponekad s uživanjem pojede pola table čokolade, ali pre podne i ne svakog dana. Uživa u raznolikosti ukusa, aroma, mirisa, boja, začina koji ispunjavaju njen
kulinarski svet.



 Gorica je u razgovoru za bgonline.rs otkrila i recept za dobro zdravlje koji je svojevremeno dobila od Indijaca.

– Svako jutro dok mi se kuva kafa umutim pola kašičice kurkume s jednom kašičicom meda. Kad to pojedem, pijem kafu i doručkujem. Kurkuma umiruje sve upalne procese, blagotvorna je za ceo organizam, a ja je odavno stavljam zajedno s malo karija u svaki svoj pirinač ili jela sa povrćem. Ove začine ubacim u jelo na početku kuvanja, tokom dinstanja, kako bi pustili svoja esencijalna ulja.



Tokom poslednje dve godine, koliko svako jutro uzimam kurkumu, nisam se nijednom prehladila, a nekada sam kašljala kao da imam tuberkulozu. Imala sam ranije čir koji mi je zadavao probleme, ali je on vremenom nestao i verujem da je kurkuma tome doprinela – kaže Gorica.

izvor: zena.blic.rs

Постави коментар