....na brzaka se napravi…...na brzaka se pojede…..
SASTOJCI
500g kora za gibanicu2dl pavlake
4 jajamalo origana
200g kecapa
300g trapista
400g salame
so
PRIPREMA
1. Umutite pavlaku i jaja sa malo soli.2. Salamu isecete na tanke kolutove.
3. Kore bi trebalo da imaju 12 listova.Podeliti ih da dobijete 2 puta po 6 listova.
4. Na tacnu staviti prvo 2 lista.Preko premazati malo umucene pavlake sa jajima, pa odgore kora, pa je premazete kecapom i pospete malo origana, pa preko opet kora i nju namazete pavlakom i jajima i poredjate salamu, preko opet stavite koru i na nju narendate 150g trapista i preko kora koju namazete pavlakom i jajima.To sve zavijte u rolat.
5. To isto uradite i sa drugih 6 listova.
6. Rolate premazite sa pavlakom i jajima i stavite u podmazan pleh i pecite na 200 stepeni oko 20 min. dok fino ne porumeni.
7. Kada je peceno isecite na parcad debljine 2cm.
Po zelji mozete dodati sampinjone, krastavcice, kulen...
Постави коментар