PILETINA S GLJIVAMA – BEZ PO’ MUKE! TAKO JEDNOSTAVNO, BRZO A PREUKUSNO!
in
Slano
- on 00:59
- No comments
Priprema ovog recepta je vrlo jednostavna, a rezultat je odlična kombinacija kratko popečenog mesa, listića šampinjona i vatrenih začina! Kao protutežu jakim okusima, za prilog poslužite rižu.
SASTOJCI
400 g pilećeg filea
1 žlica Gussnela Dolcela By Podravka
200 g šampinjona
50 ml ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica nasjeckanog đumbira
1 žličica Vegete By Podravka
½ žličice soli
par kapi sezamova ulja
PRIPREMA
1.
Meso narežite na tanke rezance i izmiješajte ga s Gussnelom. Očišćene šampinjone narežite na tanke listiće.
2.
Na vrućem ulju popecite meso i izvadite ga. Na istu masnoću dodajte šampinjone, pa i njih popecite.
3.
Meso vratite u posudu sa šampinjonima, dodajte nasjeckani češnjak, đumbir, Vegetu, sol i sve dobro promiješajte. Na kraju dodajte sezamovo ulje.
Posluživanje
Piletinu sa šampinjonima poslužite uz kuhanu rižu i zelenu salatu.
Savjet
Ovo kinesko jelo pripremite u voku ili u tavi.
http://www.coolinarika.com/
Постави коментар