UKUSNA I SOČNA PILETINA ZA 20 MINUTA





Jednostavno, kako ja pripremam pohanu piletinu i kako je moji, najviše obožavaju.
Sastojci
1/2 kg čiste piletine
2 jaja
krušne mrvice



ulje za prženje
vegeta

Priprema
1.
Meso čiste piletine, izrezati na tanke šnicle. Pažljivo, zarežite dugačkim nožem, dok drugom rukom pridržavate meso.
Sve šnicle posložite na dasku za rezanje ili u plitki tanjur, posolite i začinite vegetom-original, ili nekom drugom vegetom po vašem izboru.
2.
U drugi tanjur istucite jedno ili dva jaja, ovisno o količini mesa koje pripremate.
3.



U treći tanjur, pripremite krušne mrvice.
4.
Piletinu namočimo u jaje, s jedne i s druge strane, a zatim u mrvice. Tako se može pripremiti cijelo meso i odložiti u frižider, za kasnije prženje.
5.
U tavu dodamo ulje.  I stavljamo pripremljene panirane šnicle na prženje.
6.
Ispržene komade, slažemo na kuhinjski papir, da upije suvišnu masnoću. Nakon papira, složimo ih u zdjelu koja održava toplinu, dok ne završimo pripremu cijelog obroka.
7.
Gotovo! I u slast!

Постави коментар