Savršen stas uz med i cimet





Napitak od cimeta i meda će vam pomoći da skinete višak kilograma na zdrav način, jer cimet smanjuje nivo šećera u krvi, dok je med odličan antioksidans i pravi je melem za organizam

Ako ste pokušali da "uđete" u prošlogodišnji kupaći kostim i shvatili da vam ne stoji kao pre jer ste se malo "popravili", ne očajavajte. Napitak od cimeta i meda će vam pomoći da za čas skinete višak kilograma i to na zdrav način.



Cimet (najbolje Cejlonski ili Kineski) smanjuje nivo šećera u krvi, koji dovodi do povećanja nivoa insulina, a on je odgovoran za taloženje masnih ćelija. Med je odličan antioksidans i pravi melem za organizam.
Recept za pripremu napitka je jednostavan. Prokuvajte 2 dl vode i sipajte pola kašičice cimeta, poklopite posudu i ostavite da odstoji pola sata. Potom dodajte kašičicu meda i promešajte. Podelite napitak na dva jednaka dela, prvi popijte uveče pred spavanje, a drugi ostavite u frižideru preko noći i pijte ujutro, na prazan stomak. Ovu kombinaciju možete da koristite neograničeno dugo, jer ne ostavlja nikakve štetne posledice, ali oni koji su probali kažu da su efekti vidljivi već posle nedelju dana.

  Izvor: Novosti

Постави коментар