PEČENI KRUMPIR MALO JE DRUGAČIJE OD OBIČNOG PEČENOG KRUMPIRA, PA SE MOJIMA SVIĐA




Sastojci
1 kg krumpira
5 dkg margarina
0,5 dl maslinovog ulja

 
1 režanj češnjaka
sol, peršin


E-mail adresa
  Dnevni   Mjesečni
 PRIJAVI SE
Priprema
1.
krumpir očistiti i po duljini odrezati jednu tanku krišku, da krumpir može čvrsto stajati na podlozi
2.

 
zarezati na tanke ploške (paziti da se ne zareže do kraja-krumpir mora ostati u komadu)
3.
krumpir staviti kuhati u slanu vodu. Kuhati ga nekoliko miinuta i izvaditi, te staviti u pleh za pečenje
4.
izmiješati otopljeni margarin, maslinovo ulje, češnjak i peršin i to pažljivo preliti preko krumpira. Nastojati da smjesa uđe između narezanih ploški krumpira

Постави коментар