"MOJA ŽENA SE RAZBOLILA. STALNO JE BILA NERVOZNA ZBOG PROBLEMA NA POSLU...





“Moja zena se razbolela. Stalno je bila nervozna zbog problema na poslu, privatnog zivota, neuspeha i problema sa decom. Izgubila je 13kg i imala je samo 40kg u 35-oj godini zivota. Postala je veoma mrsava i stalno je plakala. Nije bila srecna zena. Stalno je patila od glavobolja, bolova u grudima i ledjima.



Nije dobro spavala, a umela je da zaspi samo rano ujutru i veoma lako se zamarala. Nasa veza je bila na ivici raskida. Lepota ju je napustala, imala je tamne podocnjake i prestala da se brine o sebi. Odbijala je da snima filmove i odbijala je uloge. Izgudio sam nadu i mislio sam da cemo se razvesti uskoro. Ali onda sam odlucio da nesto ucinim. Imao sam najlepsu zenu na planeti. Ona je ideal vecini ljudi na planeti a mene je izabrala da grli i voli. Poceo sam da je tesim poljupcima, komplimentima i cvecem. Stalno sam je iznenadjivao, dao sam joj mnogo poklona i ziveo sam za nju. Otvoreno sam pricao o njoj.

Hvalio sam je pred nasim prijateljima. Ne biste verovali, ali procvetala je. Postala je bolja nego ranije. Ugojila se, nije vise bila nervozna i volela me je vise nego ikad. Nisam imao pojma da moze toliko da voli. I SHVATIO SAM JEDNU STVAR, ZENA JE ODRAZ SVOG MUSKARCA.

Постави коментар